Karriere – Holbæk Cykler ApS

Er du vores nye mekaniker

Holbæks ældste cykelbutik søger en rutineret mekaniker med sælgererfaring. Med de rette kvalifikationer og resultater har du endda mulighed for at købe dig ind i virksomheden.


Send cv


Mekaniker

med sælgererfaring


Holbæk Cykler ApS søger en mekaniker/sælger til vores værksted, som også kan varetage opgaver i butikken og lageret. Vi forventer, at du har kendskab til cykelbranchen, og erfaring fra butik/værksted er et krav.Vi tilbyder en fuldtidsstilling indenfor butikkens åbningstider, løn efter kvalifikationer samt en afvekslende hverdag i et uhøjtideligt miljø med fleksible opgaver. Du kommer til at reparere og servicere el-cykler, almindelige cykler, ladcykler, mountainbikes og racercykler, og efteruddannes løbende med relevante kurser. Har du erfaring med webshop og hjemmesidestyring er det kun en fordel, ligesom salgserfaring vil være et kæmpe plus. Vi søger med andre ord dig, der har hele pakken, men så har du også muligheden for at købe dig ind i butikken Vi lægger vægt på:

  • Højt fagligt niveau med gode dansk eller engelsk kundskaber
  • Engagement og ansvarsbevidsthed
  • Pålidelighed, imødekommende og mødestabil
  • Social og samarbejdsvillig
  • Smil, salgsorientering og servicemind
  • Overblik og koldblodighed i travle perioder

Holbæk Cykler ApS er medlem af Bike&Co, og en af Holbæks ældste forretninger, med en solid kundebase og veletableret setup som p.t. tæller Gazelle, Sparta, Raleigh, MBK, Winther, Falter, Morrison og Kildemoes.Vi ser frem til at byde et nyt ansigt velkommen.Kontakt os hurtigst muligt.Send dit CV til: holbaekcykler@gmail.com eller besøg os på Smedelundsgade 37, 4300 Holbæk

Send CV

Sidst opdateret 19. maj. 2023

Shopping Basket